Конферентни системи България - Конферентен Превод

 

Ние предлагаме безгрешна комуникация за тези които говорят различни езици. За симултанния превод по време на конференции, презентации, семинари, дискусии, пресконференции ние използваме най-съвременни технологии, обслужвани от опитни специалисти, гарантиращи постоянна и непрекъсната работа на системите.

Изключително широката ни мрежа от симултанни преводачи ви позволява да работите с най-добрите лингвисти. Ние знаем, че определеният от нас преводач трябва да бъде в състояние да предаде вашето послание точно. Те са не само с отлични езикови познания, но притежават и богат опит в други области. Сред тях има юристи, инженери, компютърни специалисти, банкери, лекари, психолози и др. Нашите преводачи са специалисти с дългогодишен опит в конферентния превод и ние сме сигурни, че вие ще получите най-добрия превод при най-добрите условия.

Цената на симултанния превод е за екип преводачи от език на ден. Цената зависи от езика. Обадете ни се и ние в най-кратък срок ще съставим най-подходящия за вас екип от професионални преводачи. 

Нощувките, храната и пътните на преводачите се заплащат от възложителя.